Profesoară acuzată că şi-a pontat fictiv soţul. Timp de doi ani, bărbatul a luat salariu deşi n-a predat nicio oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Răileanu, directoarea şcolii din Cavadineşti, a fost reclamată pentru fals de mai mulţi profesori. Soţul femeii, Ionuţ Răileanu, este poliţist de frontieră şi răspundea de consilierea psihologică a copiilor din patru şcoli

Un grup de profesori şi părinţi de la mai multe şcoli din judeţul Galaţi a trimis Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) un memoriu prin care reclamă faptul că un profesor psiholog, care răspundea de şcolile din patru localităţi - Găneşti, Cavadineşti, Oancea şi Vlădeşti - nu a prea fost văzut la şcoală în cei doi ani de când a primit postul.

„Eu, personal, nu l-am văzut niciodată la şcoală, iar ca mine au declarat mulţi colegi de cancelarie, la ancheta făcută de ISJ. Mulţi dintre ei au semnat acea reclamaţie, dar vor să rămână sub protecţia anonimatului, pentru că se tem de eventuale repercusiuni", ne-a declarat unul dintre semnatarii reclamaţiei.
Chiar dacă aparent la mijloc pare să fie o dispută politică, realitatea este că sunt multe lucruri care se leagă şi care lasă loc de interpretări.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite