Brăila: Revelion la ofertă în restaurante. Vedeţi aici unde mai găsiţi locuri libere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantele din Brăila au pregătit meniuri speciale pentru Revelion
Restaurantele din Brăila au pregătit meniuri speciale pentru Revelion

Un meniu la preţuri accesibile, muzică şi focuri de artificii, aşa ne îmbie patronii localurilor din oraş. La majoritatea restaurantelor care organizează programe de Revelion, locurile au fost rezervate încă de luna trecută. Cu toatea acestea, întârziaţii mai au o şansă la câteva restaurante din oraş.

Brăilenii aleargă după peşte pentru masa de Revelion

Oferte tentante pentru Revelion. Vezi aici care este cea mai căutată destinaţie pentru Anul Nou

Vreţi să petreceţi Revelionul în Brăila, dar încă nu v-aţi făcut niciun plan. Au mai rămas doar câteva locuri libere la localurile care organizează petreceri de Revelion. Casa Domnească, restaurantul Triumph sau Residenza Dutzu se numără printre acestea.

Petrecerea de Anul Nou, păzită de sute de jandarmi şi poliţişti, la Brăila


Oferta localurilor brăilene pentru petrecerea de Anul Nou cuprinde meniuri bogate cu mâncare tradiţională, muzică cu formaţii sau DJ, focuri de artificii, toate acestea la preţuri între 155 şi 200 de lei/persoană.


Meniu bogat


La Restaurantul Triumph, din cadrul Hotelului cu acelaşi nume, situat pe Calea Călăraşilor, mai sunt încă libere 30 de locuri. Oferta restaurantului pentru Revelion cuprinde un meniu foarte variat: alune, sărăţele, fructe, cafea cu lapte, şampanie servită la ora 23.45.


Urmează felul întâi: somn prăjit, felul al doilea: saramură de pui cu mămăligă, felul al treilea: muşchi de porc cu garnitură de cartofi şi salată de murături, la desert, prăjituri, iar ca băuturi oferta cuprinde whisky (pentru bărbaţi), martini (pentru femei), vin la carafă, sucuri şi apă minerală.


Preţul este de 200 lei/persoană, muzica este asigurată de formaţia „Ring", iar la miezul nopţii clienţii se vor putea bucura de un minunat foc de artificii.


Locuri libere mai găsiţi şi la restaurantul „Casa Domnească" şi Residenza Dutzu. Situat într-o zonă centrală a oraşului, pe Bulevardul Al. I. Cuza, restaurantul „Casa Domnească" vă aşteaptă într-o atmosferă caldă şi ospitalieră pentru a petrece Revelionul.


Mai sunt locuri


Meniul este foarte variat şi împărţit pe patru secţiuni: simfonie de iarnă, specialitate de sărbători, din împărăţia apelor şi festinul noului an, costă 200 de lei/persoană, iar muzica este asigurată de un DJ profesionist.


Pensiunea urbană Residenza Dutzu situată pe strada Goleşti nr. 55 oferă celor care îi trec pragul în noaptea dintre ani, un program special. „Meniul cuprinde produse tradiţionale româneşti şi costă doar 155 de lei/persoană. O să avem şi muzică, iar programul începe de la ora 21.30 şi se termină atunci când pleacă ultimul client", ne-a declarat Mugurel Duţu, proprietarul pensiunii.


Vezi numerele de telefon pentru rezervări pe braila.adevarul.ro

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite