Poliţiştii brăileni au confiscat mii de petarde într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii brăileni au confiscat mii de petarde într-o singură zi
Poliţiştii brăileni au confiscat mii de petarde într-o singură zi

Poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, au descoperit ieri după amiază doi tineri care deţineau ilegal petarde din categoria I şi II

Ieri în jurul orelor 16.00, o patrulă formată din poliţişti şi jandarmi, în timp ce acţiona în zona Trecerii Bac Ghecet, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană deţinea articole pirotehnice interzise.

Prefectul Brăilei, despre infracţionalitate: "Nu mai suntem în situaţia Craiovei"

Ingeniozitate: Locuri ciudate de ascuns marfa de contrabandă la Brăila

Poliţiştii brăileni au trimis cu forţa acasă un turc care nu avea de gând să mai plece din România


Poliţiştii l-au identificat pe suspect, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Tecuci, judeţul Galaţi, pe care l-au condus la sediul Poliţiei.
Cercetările au fost preluate de poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (BAESP) care au stabilit că tânărul avea asupra lui 3.120 bucăţi petarde, din categoria I.

Brăila: Proiectil găsit pe islazul comunal

Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, întrucât, conform Legii 126/1995 (modificată), privind regimul materiilor explozive este interzisă deţinerea lor de către persoanele fizice. În cauză s-a întocmit dosar penal, în conformitate cu prevederile legii amintite.

În aceeaşi zi, în jurul orelor 17.45, o patrulă de siguranţă publică s-a sesizat despre faptul că, pe strada Petru Maior, se afla un tânăr care deţinea articole pirotehnice.

Suspectul în vârstă de 21 de ani, din municipiul Brăila a fost verificat de poliţiştii BAESP care au stabilit că acesta deţinea un număr de 324 petarde, din categoria II, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite