Fenomen: Poliţia brăileană a intrat în zodia raziilor lungi şi dese. Rezultatul: zeci de mii de lei la bugetul de stat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au dat iama în infractori. FOTO: NICOLETA BUTNARU
Poliţiştii au dat iama în infractori. FOTO: NICOLETA BUTNARU

Lucrători din cadrul Poliției orașului Însurăței şi agenţi de la posturile de poliție comunale arondate, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, au acționat pe raza comunelor Bărăganul, Viziru şi Stăncuța, ocazie cu care au legitimat 69 de persoane, controlat 12 societăţi comerciale şi aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.460 de lei.

Nopţi grele

Noaptea trecută, la ora 1.10, agenţii Postului de Poliţie Comunală Bărăganul au depistat, în oraşul Însurăței, un bărbat care, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 211, pe raza comunei, era sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii brăileni i-au prins pe autorii tâlhăriei de la Colţea, cu ajutorul SRI


« A fost testat cu aparatul etilotest, condus la Centrul de Permanență Însurăței unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie şi i s-a întocmit dosar penal, conform O.U.G. 195/2002 (republicată) », se arată în comunicatul de presă formulat de inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei Brăila.


Bătăuşii, la întrebări


În aceeaşi noapte, între orele 22.00-4.00, lucrători din cadrul Poliției orașului Făurei și ai posturilor de poliție comunale arondate au organizat şi desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor antisociale.


Pe timpul acţiunii, forţele de ordine au legitimat 41 de persoane, verificat 3 societăţi comerciale cu profil discotecă, controlat în trafic 33 de autovehicule, aplicat un număr de 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.640 de lei.


Zile lungi


La data de 31.10.2010, în intervalul orar 7.00-11.00, agenţii de la Poliţia Comunală Viziru au desfăşurat o acțiune în târgul organizat săptămânal în comună, ocazie cu care au legitimat 24 de persoane, verificat 7 producători particulari şi aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, valorând 1.000 de lei.


"Şi în zilele de 30 şi 31 octombrie a.c., între orele 8.00-14.00, agenţii Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban au organizat şi desfăşurat o acţiune în pieţele din municipiu, pentru prevenirea actelor de comerţ ilicit şi menţinerea ordinii şi liniştii publice", se mai arată în comunicatul Poliţiei.


Astfel, au fost verificate 7 societăţi comerciale, 4 întreprinderi individuale şi 15 producători particulari, fiind aplicate 7 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 360 de lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite