Deseară, cunoscutul artist de hip hop Bitză concertează la Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai exact, Bitză aduce urban soul-ul în atenția brăilenilor la Promenada Mall, începând cu ora 19.00. Vor putea fi ascultate melodiile „Vorbește vinul", „Următorul pas", „Numele tău" și multe altele.

Bitză se oprește din „Goana după fericire", numele ultimului său album, la Brăila. Promenada Mall găzduiește în această seară, de la ora 19.00, concertul cunoscutului cântăreț Bitză. După spectacol, artistul își invită fanii la o sesiune de autografe, la Zvon Cafe.

Deseară, la Cinema „Luna" rulează filmul 3D „Călătorie spre centrul pământului"

File de istorie

În 2004 se naște un nou gen muzical în familia hip-hop-ului românesc.

Apare pe piață primul album de urban soul, „Sevraj", semnat Bitză.

Expoziție de arte plastice și decorative cu vânzare

Momentul coincide și cu debutul solo al artistului, a cărui carieră începea cu mulți ani în urmă prin colaborările cu nume consacrate ale rapului autohton.

S-a finalizat proiectul „Modernizarea sistemului de alimentare cu apă a localității Traian”/Vezi aici ce proiecte urmează

După „Sevraj", urmează în 2005 cel de-al doilea album Bitză, „Sinuciderea unui înger". În același an, Bitză a primit „Discul de aur". După numeroase colaborări cu artiști din țară și străinătate apare cel de-al treilea album, „Fapte Bune".

Astăzi, sectorul de dig Călmățui - Gropeni - Chiscani a intrat în faza a III-a de apărare

La patru ani de la primul material, în 2008, Bitză lansează cel de-al patrulea album de urban soul, „Sufletul Orașului". Alături de el sunt invitați pe album Loredana, Adrian Despot, Raku, Dj Faibo X, Junky, Grasu XXL, Cedry2k, Aforic, Guess Who și nu în ultimul rând Carbon.

Moarte stupidă: Un brăilean a decedat după ce a fost înţepat de albine

Anul acesta, pe 4 februarie, Bitză aduce pe piață „Goana după fericire", lansat împreună cu Gazeta Sporturilor. Materialul conține colaborări cu B-Real of Cypress Hill, Holograf, Young De, Artan, Maximilian și Mario. Piesa „Numele tău" a fost aleasă ca prim single pentru promovarea albumului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite