Moarte stupidă: Un brăilean a decedat după ce a fost înţepat de albine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Aleonte, de 49 de ani, din municipiu și-a găsit sfârșitul într-un mod banal. Omul a fost atacat de albinele pe care le creștea în curte împreună cu tatăl său.

Vizibil afectat, tatăl acestuia, Tănase Aleonte, ne-a spus: „Dan a ieşit în curte, probabil s-a împiedicat, a dislocat capacul unui stup și a fost înţepat de albine. Nu aveam mulți stupi".

Au amenințat-o cu un cuțit și au lovit-o pentru că nu a vurt să facă sex cu ei

După spusele vecinilor, Dan Aleonte nu era căsătorit și nu avea niciun copil: „Era pensionat pe caz de boală, avea problem cu inima parcă".

image

Maria, vecină a familiei Aleonte, are numai vorbe de laudă la adresa bărbatului decedat. „O persoană maleabilă, de câte ori aveam nevoie de el ne ajuta, era un om săritor. Păcat pentru ce s-a întâmplat", povestește Maria.

Un funcționar public a fost agresat și amenințat cu acte de violență

O altă vecină, Ileana Bălaie, de 74 de ani, ne-a spus: „Tănase este afectat, era singurul lui băiat, locuia aici cu el, acum nu-l mai are nici pe acesta. Mai are o fată, dar e la București".

image

Personalul medical de gardă de la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila a sesizat la Poliţie că o ambulanţă s-a deplasat la locuinţa lui Dan Aleonte şi a constatat decesul acestuia ca urmare a unor înţepături de albine.

Un brăilean s-a ales cu dosar penal după ce a vândut un telefon găsit pe stradă

„Echipa operativă s-a deplasat la fața locului și a constatat că victima și tatăl dețineau în curte mai mulți stupi, iar unul dintre aceștia avea capacul dislocat. Cauza exactă a morții va fi stabilită după necropsie", ne-a spus inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

image

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Furt între soți: Nevasta a plecat de acasă cu un porc, căruţa şi calul

Polițiștii au întocmit dosar penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite