Brăilenii sunt aşteptaţi la patinoar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăilenii fac trenuleţul pe gheaţă, foto Mădălina Grosu
Brăilenii fac trenuleţul pe gheaţă, foto Mădălina Grosu

La un preţ mediu, în jur de 10 lei, puteţi patina în voie pe ritmuri muzicale. Brăilenii sunt aşteptaţi să facă din nou piruete pe gheaţă şi să patineze în voie pe ritmurile muzicii. Însă, mare atenţie - în week-end-uri nu se mai găsesc patine.

Citiţi şi:

Distracţie maximă pe patinoarele din Braşov

La fel ca şi anul trecut, Patinoarul Brăila, situat lângă Grădina Mare, ne aşteaptă cu porţile deschise. Patinoarul reprezintă o modalitate de distracţie la dispoziţia oricui, dat fiind faptul că preţurile practicate sunt accesibile. Gheaţa de un luciu impecabil şi muzica pe gustul tuturor sunt ingredientele perfecte pentru câteva ore de distracţie.

Aşadar, dacă vreţi să mergeţi la patinoar trebuie să ştiţi că o oră costă în jur de cinci lei, iar închirierea patinelor, alţi cinci lei. Dacă aveţi patine, nu este nevoie să mai închiriaţi, veţi plăti doar timpul petrecut pe gheaţă.

"Mă distrez de minune la patinoar. Merg cu o gaşcă format din 12, 13 prieteni, iar de fiecare dată trebuie să fie unul care nu patinează excelent şi ne distrează", ne-a spus Rodica D., o brăileancă aflată la Patinoarul Brăila.

Programul este, în zilele de marţi, joi, sâmbătă şi duminică de la ora 9.00 la 21.00. Luni, miercuri şi vineri, publicul poate intra pe gheaţă în intervalul orar 13.00 - 21.00.

Însă, mare atenţie, în general, în week-end-uri nu se mai găsesc patine pentru că patinoarul este luat cu asalt de iubitorii gheţei. Aşa că, dacă vreţi să patinaţi sâmbătă sau duminică trebuie să fiţi printre primii la "Închiriere patine".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite