Distracţie maximă pe patinoarele din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul unei ture pe gheaţă este de 10 lei
Preţul unei ture pe gheaţă este de 10 lei

Pentru că vremea s-a încălzit şi zăpada de pe pârtii s-a mai topit, trebuie să ştiţi că vă puteţi distra şi pe patinoar. La Braşov există trei patinoare practicabile: Patinoarul Olimpia, Patinoarul Răcădău şi Patinoarul din Poaiana Braşov.

Citiţi şi:

Pârtiile Clăbucet Sosire din Predeal şi Bradul din Poiana Braşov sunt impracticabile

Iubitorii sporturilor de ianră nu trebuie să fie dezamăgiţă că zăpada se topeşte. La Braşov există trei patinoare practicabile a căror strat de gheaţă este foarte bun, indiferent de vremea de afară.

Patinoarul în aer liber de la Complexul Sportiv Olimpic Naţional din Poiana Braşov funcţionează de marţi până duminică între orele 10.00 şi 20.00. În incinta garderobei se află un buffet, de unde se pot servi gustări şi băuturi răcoritoare sau calde. Un ceai costă trei lei, o ciocolată caldă 3,5 lei, iar un pahar de vin fiert patru lei. Preţul de intrare pe patinoarul de dimensiuni olimpice este de 10 lei pentru adulţi, cinci lei pentru copii, vârstnicii au gratuitate, iar pentru închirierea patinelor se plăteşte între 10 şi 15 lei.

Patinoar acoperit

Singurul patinoar acoperit din Braşov este patinoarul din cartierul Răcădău. Deschis de luni până vineri de la 10.00 la 22.00, iar în weekend de la 8.00 la 22.00, patinoarul este vizitat zilnic de 40-50 de persoane. Suprafaţa acestuia este de 1.200 metri pătraţi şi este dotat cu compartimente speciale pentru inchirierea patinelor, garderobă, grupuri sanitare publice şi un bar de la care, atât patinatorii, cât şi insoţitorii lor, se pot încălzi cu ceai fierbinte, cafea sau vin fiert. Atmosfera de bună dispoziţie este întreţinută de acompaniament muzical. Preţul de intrare este la fel cu patinoarul din Poiana Braşov, iar pentru închirierea unei perechi de patine se plătesc 10 lei. 

 

Cel mai vizitat patinoar

De departe, cel mai vizitat patinoar din Braşov este cel de la Complexul „Olimpia", de sub Tâmpa. Cu o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi, de dimensiuni olimpice, pe patinoarul în aer liber de la Olimpia se distrează, zilnic, aproximativ 300-400 de persoane. În timpul săptămânii tariful de intrare pe gheaţă este de 10 lei, în weekend de 13 lei, iar închirierea patinelor se face cu 13 lei. În plus, lângă patinoar este amplastă şi o scenă pe care urcă numeroşi artişti sau grupuri vocale care încântă publicul. Patinoarul este deschis zilnic, între 10.00 şi 23.15.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite