Drumarii din Brăila au fost învinşi de viscol şi ninsori. Sute de străzi secundare, încă sub nămeţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De vineri noaptea până duminică seara, aproape două zile, a nins încontinuu. Municipalitatea a acţionat cu peste 32 de utilaje pentru deszăpezire însă din cauza ninsorii abundente zăpada care era dată la o parte se aşeza înapoi în scurt timp.

Încărcaţi cu zăpadă, cinci copaci s-au prăbuşit

Poliţiştii le recomandă şoferilor brăileni să nu plece la drum dacă nu au maşinile echipate pentru iarnă!

„S-a acţionat cu nouă gredere, 19 utilaje de încărcare/descărcare, şapte lame, şapte tractoare cu lame şi alte utilaje mai mici", a declarat primarul Aurel Simionescu.

„Motivul pentru care încă este zăpadă pe străzi este faptul că a nins încontinuu aproape 48 de ore. Utilajele au fost tot timpul pe stradă dar cantitatea de zăpadă a fost foarte mare. Vedem asta dacă ne uităm şi la zăpada de pe pomi sau de pe maşini", a mai spus Simionescu.

Ieri, Instituţia Pefectului a ţinut o conferinţă de presă în care s-au discutat măsurile ce trebuie luate în condiţiile de faţă.
Prefectul Dumitru Popa a hotărât că utilajele de deszăpezire vor acţiona în primul rând pe străzile principale din oraş.

„Am dispus ca să fie descongestionate arterele principale din oraş care să asigure un trafic decent şi accesul către instituţiile de bază ale oraşului: spitale, prefectura, poliţie", a adăugat primarul.

Deszăpezirea străzilor din faţa magazinelor sau a blocurilor revine proprietarilor, respectiv locatarilor.

Citeşte unde poţi afla dacă trenurile au întârziere

0219521-Telefonul la care poţi afla cum circulă trenurile

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite