Brăila: Numărul accidentelor rutiere grave a scăzut faţă de 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce anii trecuţi urcaseră într-un nedorit clasament al evenimentelor rutiere grave pe locul II poliţiştii de la Serviciul Rutier au consemnat un real succes în lupta împotriva celor care nu respectă legile şoselei.

Poliţiştii le recomandă şoferilor brăileni să nu plece la drum dacă nu au maşinile echipate pentru iarnă!

"În anul 2010, pe raza judeţului Brăila, s-au produs 166 de accidente grave de circulaţie, cu nouă mai puţin faţă de anul 2009, în urma cărora au decedat 50 de persoane faţă de 62 anul 2009 iar alte 148 au suferit vătămări corporale grave ", ne-a informat inspectorul Jenel Şogor purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

Această scădere este urmare în primul rând numărului mare de acţiuni de prevenire, 834 în total, din care 786 cu efective proprii şi 48 cu alte forţe.

"Cu ocazia activităţilor desfăşurate, pe parcursul anului 2010 au fost constatate 35.548 contravenţii la regimul circulaţiei, fiind reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 2.905 permise de conducere şi retrase, până la remedierea defecţiunilor, 1.146 certificate de înmatriculare", a ţinut să precizeze inspectorul Jenel Şogor

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite