BAC 2010 Brăila: Aflați de aici ce notă ați luat la Bacalaureat 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva dintre liceele brăilene au afișat deja rezultatele la examenul de Bacalaureat. Anul acesta s-au înscris la examen peste 2.800 de persoane.Cei care nu sunt mulțumiți de rezultate pot depune contestații între orele 16.00 și 20.00.

La Liceul de Artă „Hariclea Darclee" au fost afișate rezultatele la examen. Cei care au trecut cu notă mare erau fericiți, cei care au luat note mici se pregăteau de contestații.

„Am sperat să obțin o notă mai mare la matematică, dar din păcate nu a fost așa cum mi-am propus. Cred că voi face contestație. O să vorbesc cu părinții", a spus unul dintre elevi.

VEZI AICI NOTELE DE LA BACALAUREAT

Brăila: Absolvenţi ai clasei a opta, vedeţi aici la ce liceu aţi intrat!

image

Nu aceeași atmosferă era la Liceul „Mihail Sebastian". Mai mulți elevi care au picat bacul  discutau între ei dacă să facă sau nu contestație.

image

Alți colegi mai norocoși s-au cinstit cu un păhărel după aflarea rezultatelor, dovadă sticla de vin începută și aruncată în zona spațiului verde.

Două eleve din Brăila au intrat la liceu cu media 10/Află de aici care sunt primii cinci elevi repartizați

Contestațiile se depun în intervalul orar 16.00 - 20.00, până la ora 16.00 urmând a fi afișate rezultatele și pe site-ul Ministerului Educației. Rezultatele contestațiilor vor fi afișate până pe 8 iulie.

Bacalaureat: „O să avem o ţară de lăcătuşi şi de chelneri!”

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite