Brăila: ATENŢIE/Trenuri înzăpezite, oameni izolaţi, drumuri blocate. Vezi aici lista drumurilor judeţene şi naţionale închise!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: 24 de drumuri judeţene sunt închise
Brăila: 24 de drumuri judeţene sunt închise

De la ora 2.00 dimineaţa, fenomenele meteo care fac obiectul avertizării de Cod Portocaliu au pus stăpânire tot teritoriul judeţului. Mii de oameni sunt izolaţi în localităţile din judeţ. 24 de drumuri judeţene sunt blocate, iar drumul naţional Brăila-Buzău, pe relaţia Râmnicu Sărat,  este, în continuare, închis. Pe digul Brăila-Galaţi se circulă cu dificultate. Aflaţi de aici problemele cu care se confruntă brăileni

Din datele centralizate la Comandamentul de iarnă, rezultă că sunt blocate 24 de drumuri judeţene şi DN 22 Brăila-Râmnicu Sărat.

Citiţi şi: Constanţa: UPDATE / Autostrada Soarelui a fost închisă. Vedeţi starea drumurilor.

 Focşani: Mii de oameni izolaţi cu zilele şi drumuri închise

Lista drumurilor închise

Sunt blocate DJ 203A Galbenu-Vişani, DJ 203 Galbenu-Bălăceanu, DJ 203 Jirlău-Galbenu, DJ 203 Făurei-Jirlău, DJ 203A Vişani- Câineni-Plăşoiu, DJ 203 Ulmu-Scărlăteşti, DJ 203 Cireşu-Scărlăteşti DJ 203 Cireşu- Batogu, DJ 203R Cireşu-Ioneşti, DJ 203 Însurăţei Zăvoaia, DJ 211C Tătaru-Ciocile, DJ 211D Roşiori-Colţea, DJ 211 B Bărăganu-Mihai Bravu, DJ 211 A Bordei Verde-Viziru, DJ 202A Gradiştea-Racoviţa, DJ 202A Ariciu-Gulianca, DJ 202H Gradiştea-Ibrianu-Maraloiu, DJ 202B Movila Miresii-Gemenele- Scorţaru Nou, DJ255A DN 23- Cotu-Lung,- DJ 221 Ianca-Şuţeşti, DJ 211 Ianca-Bordei Verde, DJ 211 Dudeşti-Dudescu, DJ 203T Jirlău-Vişani, şi DJ 225A Unirea-DE584.

Pe toate acestea drumuri se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire. Viscolul însă readuce zăpada la loc, astfel că drumurile sunt blocate din nou în 15-20 de minute. Utilajele de intervenţie sunt însă pe poziţie în locurile unde se formează troiene pentru a interveni în caz de urgenţă.

„Pentru protejarea participanţilor la trafic, circa 50 de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi patrulează pe arterele de circulaţie şi, pentru informare şi deviere a traficului, dacă este cazul, au fost instituite 12 filtre la ieşirile din municipiu şi judeţ", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Prin distribuirea utilajelor de deszăpezire în punctele cheie s-a putut face drum maşinilor de ambulanţă care se deplasau la solicitări, astfel că nu au existat probleme deosebite în misiunile acestora.

Din cauza viscolului care a afectat deosebit de grav judeţul Buzău, şase trenuri care circulau pe relaţia Făurei-Buzău au fost anulate.

Este vorba despre acceleratul 1672-1673 Galaţi-Bucucreşti Nord şi Bucureşti Nord-Galaţi, personalul 5107-5108 Galaţi-Mărăşeşti , Mărăşeşti-Galaţi şi personalul 7365-7366 Galaţi-Buzău, Buzău-Galaţi.

Trenul Intercity Galaţi-Bucureşti Nord, a fost oprit în staţia Ianca de la ora 06.15 la ora 08.20 din cauza unei defecţiuni apărute la locomotivă.
O parte din cei 200 de călători aflaţi în tren au fost preluaţi de Rapidul 876 care circula pe aceeaşi rută.

După remedierea defecţiunii, trenul Intercity s-a pus în mişcare către destinaţie.

„Menţionăm că circulaţia feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă cu întârzieri care nu pot fi apreciate, iar pe fluviul Dunărea traficul nu este restricţionat şi vizibilitatea este bună, nefiind sloiuri. Bacurile circulă în condiţii normale după programul stabilit", a precizat inspectorul Jenel Şogor.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite