Mult de lucru: 200 de şoferi vitezomani au fost arşi la buzunar de către poliţiştii brăileni, în numai opt ore!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forţe din cadrul de la Serviciul Rutier împreună cu poliţişti de la ordine publică, a participat ieri între orele orele 13.00- 21.00, la o amplă acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă legile e sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi totodată pentru prevenirea accidentelor.

La acţiunea desfăşurată în municipiu şi judeţ au fost angrenate 13 autovehicule dotate cu aparate destinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei de deplasare.

CITIŢI ŞI:

VIDEO: Poliţia brăileană a sesizat Parchetul în cazul şefului Jandarmeriei care ar fi bătut patru motociclişti

Numai în intervalul amintit poliţiştii brăileni au constatat 260 de contravenţii, din care 200 au fost pentru depăşirea vitezei legale, motiv pentru care au reţinut în vederea suspendării şase permise de conducere. Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la suma de 54.120 lei.

CITIŢI ŞI:

Brăila: Un biciclist care a încălcat de trei ori legea se face vinovat de propria accidentare

„Aceste activităţi s-au derulat în contextul acţiunii generice ,,Săptămâna Prevenirii Criminalităţii", care a avut printre principalele obiective şi creşterea gradului de siguranţă rutieră şi reducerea victimizării populaţiei prin accidente de circulaţie", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor Portătorul de cuvânt al poliţiştilor brăileni.

CITIŢI ŞI:

UPDATE:Tânărul accidentat pe Şoseaua Dig a decedat/Soţia se află în stare gravă la Spitalul Judeţean Brăila

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite