VIDEO: Poliţia brăileană a sesizat Parchetul în cazul şefului Jandarmeriei care ar fi bătut patru motociclişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Brăila a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunal cu privire la incidentul din urmă cu două săptămâni, când colonelul Vasile Silion, şeful Jandarmeriei din Brăila ar fi agresat fizic şi verbal patru bikeri, în timp ce se afla în trafic pe Calea Galaţi din municipiu.

Poliţia s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă cu dublă direcţie. Pe de o parte, Corpul de Control al IPJ a vizat acuzaţiile motocicliştilor gălăţeni care au lansat în media declaraţii potrivit cărora ar fi fost loviţi de câtre Vasile Silion chiar în sediul Poliţiei municipiului Brăila.

Motocicliştii au protestat săptămâna trecută printr-un marş, la Brăila. Vezi aici imagini.

CITIŢI ŞI:

În week-end-ul „Săptămânii prevenirii criminalităţii” copiii au fost cei instruiţi de poliţiştii brăileni

Un poliţist din judeţul Brăila s-a împuşcat în piept, dar a fost salvat!

Poliţiştii brăileni au dus acţiunile din „Săptămâna prevenirii criminalităţii” şi în judeţ

"În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală pentru abuz în serviciu", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pe de altă parte, colonelul Vasile Silion a reclamat, tot la Poliţie, faptul că ar fi fost, la rându-i, lovit şi scuipat de către bikeri. Mai mult, motocicliştii au cerut în mod public demisia de onoare a lui Silion. Scrisoarea lor deschisă a fost trimisă şi pe adresa Adevărului de Seară Brăila: braila@adevarul.ro.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite