Traficantul de minore a ajuns după gratii la fel ca tovarăşii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Romică Cobilici (36 ani) a fost prins aseară pe Calea Naţională din Botoşani după o urmărire ca-n filme. Curtea de Apel Suceava a reconfirmat mandatul de arestare preventivă emis în decembrie 2011, i ar Cobilici a fost băgat în arestul IJP Suceava

Botoşăneanul de 36 de ani face parte dintr-o grupare extrem de periculoasă , spun procurorii, şi era căutat de aproape un an. Mascaţii i-au săltat pe tovarăşii săi, proxeneţi şi persoane acuzate de tentativă de omor şi instigare la omor, dar pe el nu au reuşit să pună mâna până aseară după filaje şi urmăriri cu maşinile prin oraş.

Vezi aici imagini de la anihilarea reţelei de proxeneţi!

Cobilici a fost ridicat de pe Calea Naţională în jurul orei 21.00 şi dus la Suceava pentru reconfirmarea mandatului de arestare preventivă pentru trafic de minore. „ Învinuitul este încarcerat în arestul Poliţiei Suceava", a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Cobilici şi tovarăşii săi, printre care Ioan Oloeriu Cristian, Cilibache Gabriel. Ovidiu Guriţă şi Constantin Bordeianu, au intrat în atenţia autorităţilor italieni încă din anul 2006 când au fost emise mandate de aretare pe numele mai multor membrii ai grupării .inclusiv pentru liderul acesteia, Reisenauer Michel,  care racola tinere, indeosebi minore, pentru prostituţie la Roma dat şi în Olanda ori Spania.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite