Protest pro-Băsescu în centrul Botoşaniului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest pro-Băsescu
Protest pro-Băsescu

Un botoşănean a protestat astăzi pe Pietonalul Unirii în favoarea preşedintelui României, Traian Băsescu, sătul de afirmaţiile celor care atacă măsurile dure luate de Guvern . Şerban Grigoriu a fost inginer mecanic şi profesor la fostul liceu Electrocontact, iar în prezent este pensionar.

Omul spune că demersul său s-a născut dintr-o furie la adresa celor care protestează împotriva Guvernului. Şi-a prins de gât două pancarte şi a lăsat trecătorii să-i înţeleagă protestul mut.

„Lumea este dezinformată total. Preşedintele ţării nu dă legi, nu poate tăia salarii, pensii. E o minciună. Ce? În Ungaria, Portugalia nu s-au tăiat salarii?", a ţinut să atragă atenţia protestarul. 

Şerban Grigoriu spune că de vină pentru toate tensiunile din ţară este Opoziţia care nu face nimic concret pentru a scoate ţara din criză.

Protest pro-Băsescu

„Opoziţia are patru soluţii de criză: Jos!Jos!Jos! şi ultima Noi sus! Lumea s-a împărţit în două, nu mai vorbesc cu prietenii din cauza divergenţelor de opinii. Uite, când joacă Steaua şi Dinamo, suporterii se bat, se rănesc, dar când joacă România, ei strigă la unison. Aşa şi în politică: lumea ar trebui să se unească pentru binele ţării acesteia", a adăugat botoşăneanul.

Procurorii botoşăneni vor răscoli câmpul de la Pacea ca să găsească capul femeii ucise şi tranşate de propria fiică

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite