Primele concluzii în cazul tânărului mort sub nasul poliţiştilor: Avea coaste rupte şi a murit din cauza unei hemoragii interne!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Isac (34 ani) stânga foto
Dragoş Isac (34 ani) stânga foto

Legiştii au stabilit că Dragoş George Isac( 34 ani) avea leziuni interne. Rezultatele sunt preliminare. Procurorii au cerut noi analize.

Raportul medico-legal confirmă o parte din acuzaţiile aduse de rudele tânărului care a murit vineri seară în postul de poliţie Mihălăşeni în timp ce era audiat pentru nişte furturi mărunte. „ În urma necropsiei s-au descoperit leziuni interne. Rezultatele sunt preliminare. Aşteptăm rezultatele histopatologice", a spus procuror Aurel Simion, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Legiştii au stabilit că o hemoragie internă i-a adus moartea lui Dragoş George Isac. Ce anume a provocat această hemoragie internă nu se ştie până la această oră. De asemenea, raportul medico-legal arată că tânărul de 34 de ani avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

În aşteptarea analizelor suplimentare care vor face lumină în acest caz, poliţiştii au fost chemaţi să dea explicaţii superiorilor cu privire la ce s-a petrecut în postul de poliţie vineri seară. „ A fost demarată o anchetă internă. Dacă se va stabili că agenţii sutn vinovaţi de moartea tânărului, aceştia vor fi traşi la răspundere", a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Faţă de cei doi poliţişti, procurorii nu au dispus începerea urmăririi penală.

Vezi aici cum s-a petrecut totul şi ce acuzaţii sunt aduse poliţiştilor din Mihălăşeni!

 

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite