Un bărbat suspectat de furt a murit în postul de poliţie chiar când era audiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Isac (34 ani) stânga foto
Dragoş Isac (34 ani) stânga foto

Rudele cred că agenţii postului Mihălăşeni( jud. Botoşani) l-au ucis în bătaie ca să recunoască faptele.Acum procurorii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a afla ce s-a întâmplat în timpul anchetei.

Dragoş George Isac( 34 ani) era suspectat de comiterea unor furturi mărunte. Vineri, poliţiştii l-au chemat la audieri iar spre seară tânărul a murit. „ Pe mine m-a sunat şeful de postul să vin ca martor asistent să constat decesul. L-am văzut întins pe jos dezbrăcat. Altceva nu ştiu", a spus Dănuţ Budinschi, localnic.

Ce s-a petrecut mai exact în postul de poliţie ştiu doar cei doi agenţi. Cert este că rudele tânărului au fost anunţate de deces abia după ce trupul a fost dus la morgă. „ Un poliţai de la Botoşani a fost la taică-miu acasă şi l -a dus la post. Acolo i-a zis :băiatul matale a murit în locul acela", a spus Marius Isac, fratele victimei. 

Cum nimeni nu le dă vreo explicaţie, oamenii sunt convinşi că ceva necurat s-a petrecut în sediul Poliţiei mai ales că, spun ei, sunt martori care l-ar fi auzit pe tânăr urlând din camera de audieri. Mai mult,  concubina, chemată şi ea la poliţie pentru declaraţii, jură că i-a auzit pe agenţi vorbind despre felul cum arăta iubitul ei. „Când m-au audiat pe mine, i-am auzit vorbind pe poliţisti că are şase coaste rupte, e desfigurat şi are capul fărmat", a spus Ionica Niţă, concubina victimei. 

Rudele exclud varianta unui stop cardio respirator şi spun că tînărul de 34 de ani era perfect sănătos. În prag de Crăciun, trei copii au rămas fără tată după această tragedie.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. În cursul acestei zile sunt aşteptate rezultatele necropsiei care vor face lumină în acest caz.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite