(UPDATE) Polițiștii de frontieră de la Românești au fost arestați pentru contrabandă cu țigări. Șefii i-au fost suspendat din funcție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupele speciale au descins în 28 de locaţii noaptea trecută
Trupele speciale au descins în 28 de locaţii noaptea trecută

Agenții Victor Onofrei(33 ani) și Corneliu Gafton(35 ani)de la Sectorul Poliției de Frontieră Românești au fost arestați preventiv pentru contrabandă cu țigări și sprijinire de grup infracțional.

Mandatele de arestare pentru 29 de yile au fost emise aseară de magistrații de la Tribunalul Botoșani după audieri maraton la DIICOT. Cei doi polițiști de frontieră au fost, inițial, reținuți pentru 24 de ore ca aseară să fie duți în cătușe la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă cu țigări din Republica Moldova și sprijinire de grup infracțional.

Vezi aici filmul descinderilor!

Reținerea celor doi polițiști de frontieră vine în urma celor 28 de percheziții efectuate în județ pentru anihilarea rețelei de contrabandiști.
12 persoane au fost ridicate pentru audieri. Printre suspecți s-au aflat și agenții Victor Onofrei și Corneliu Gafton, ambii angajați ai Sectorului Poliției de Frontieră Românești.

< Cei doi agenți au fost suspendați din funcție ca urmare a emiterii mandatelor de arestare preventivă. Ei sunt dezarmați și puși la dispoziția șefului IJPF>, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt IJPF Botoșani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite