Ofiţer SRI , suspectat în dosarul contrabandei de la Vama Stânca, filat de colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel Corneschi, angajat al Serviciului Român de Informaţii în funcţia de locotenent colonel , este bănuit de implicare în contrabanda cu produse accizabile din Republica Moldova. Ofiţerul a fostfilat de colegii săi iar acum a fost suspendat din funcţie.

De patru luni, telefoanele ofiţerului SRI , dar şi cele ale vameşilor de la Stânca , sunt ascultate, susţin surse judiciare. Colegii sri-istului l-au filat şi i-au urmărit toate mişcările.

FOTO- VIDEO Capturi impresionante, ridicate de la casele vameşilor de la Stânca

De la începutul anchetei au fost suspiciuni legate de activitatea locotent -colonelui cu atât mai mult cu cât fratele său este şoferul Vămii Stânca, arestat pentru contrabanda cu ţigări, făcută cu maşina instituţiei. De altfel, descinderi s-au fost făcute şi la casa sa de pe strada Armeană nr. 7, pe care o împarte cu părinţii. Avocaţii familiei au negat atunci extinderea cercetărilor şi în ceea ce îl priveşte pe ofiţer. "Nu a făcut percheziţie la el, pentru ce să-l apăr dacă nu are nici o calitate în dosarul acesta? S-a făcut percheziţie în bucata de casă a tatălui lui, fiecare are intrare separată pentru bucata lui", a declarat avocata Daniela Lungu.

Rolul ofiţerului SRI în reţea nu este încă defintiv. El este cercetat în libertate iar superiorii au decis suspendarea din funcţie pe perioada anchetei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite