FOTO- VIDEO Capturi impresionante, ridicate de la casele vameşilor de la Stânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astă noapte, procurorii şi poliţiştii criminalişti au încărcat într-un microbuz o sumedenie de saci şi cutii din casa lui Ramiro Corneschi, tatăl lui Andrei Corneschi, vameşul prins cu ţigări în maşina de serviciu.   

Vezi aici imagini de la percheziţii!

Pentru a uşura încărcarea, maşina Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost parcată pe trotuar, chiar la intrarea în curte.

image

Anchetatorii au refuzat să dea orice declaraţie, însă în ciuda întunericului s-au putut observa cartuşe de ţigări, băutură şi cel puţin o canistră care au fost scoase din casa lui Ramiro Corneschi, care locuieşte peste drum de fiul său. În casa tatălui stă şi Cornel Corneschi, angajat al unui serviciu secret, însă acesta nu este vizat de anchetă. Cel puţin aşa susţine avocata familiei Corneschi.

FOTO+VIDEO Vameşii implicaţi în contrabandă, reţinuţi de DIICOT

Nu a făcut percheziţie la el, pentru ce să-l apăr dacă nu are nici o calitate în dosarul acesta? S-a făcut percheziţie în bucata de casă a tatălui lui, fiecare are intrare separată pentru bucata lui", a declarat avocata Daniela Lungu.

image

Aceasta a precizat că nici Cornel şi nici Ramiro nu sunt reţinuţi, dar că pe numele ambilor s-au emis mandate de reducere, spunând că şi Corneschi senior va fi ridicat pentru a da declaraţii.

image

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, la miezul nopţii, după ce i s-a cărat din casă o mulţime de bunuri, acesta fiind lăsat singur. În schimb, după ce i s-a percheziţionat maşina, un Land Rover, i-a fost luată din faţa casei. În jurul orei 22:00 a fost scos din casă şi escortat de poliţişti şi jandarmi Andrei Corneschi, acesta fiind îmbrăcat civil, după ce aproape pe toată perioada desfăşurării percheziţiei era echipat în hainele de vameş.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite