(UPDATE) Bogdan Ota: „Dumnezeu a hotărât altceva pentru mine: Misterioase sunt căile Sale!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pianistul de 32 de ani a fost numit de juriul norvegian "geniu al muzicii" şi a obţinut locul doi la concursul "Norvegienii au talent“.

Bogdan Ota le mulţumeşte tuturor celor care au crezut în talentul său şi l-au susţinut. „Dumnezeu a hotărât altceva pentru mine , aşa că trebuie să recunosc din nou:  Misterioase sunt căile Sale !", notează pianistul pe pagina sa de facebook unde îşi exprimă regretul că şi-a dezamăgit fanii. „Acum, oricine este liber să-mi judece pentru ceea ce am făcut sau nu !".

Află aici povestea muzicianului nevoit să plece din România!

Talentul botoşăneanului a uimit milioane de norvegieni care l-au votat şi l-au susţinut în marea finală care a avut loc pe 27 mai. Bogdan Ota(32 ani) a interpretat o piesă compoziţie proprie iar trei dintre membrii juriului l-au numit "geniu al muzicii".

Vezi aici cum i-a cucerit Bogdan Ota pe norvegieni

 Cu toate acestea, pianistul s-a clasat pe locul II în marea finală. Favoritul a fost un puşti de 11 ani,Daniel J. Elmrhari, care l-a imitat pe Michael Jackson.

Bogdan Ota s-a născut la Botoşani şi a studiat muzica la lIceul de Arte „Ştefan Luchian". După absolvirea Conservatorului din Iaşi, Bogdan a plecat în Norvegia pentru a-şi urma visul de a compune muzică.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite