Fiasco după descinderile la vameşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiunea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism derulată vineri la Botoşani s-a terminat cu un singur arestat. Această după ce 12 persoane au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial Suceava pentru audieri.

Procurorii DIICOT împreună cu poliţiştii criminalişti au efectuat 12 percheziţii domiciliare la Botoşani, Dorohoi şi Stânca în urma cărora au cerut arestarea doar pentru doi angajaţi ai Biroului Vamal Stânca. Este vorba de Andrei Corneschi, şofer şi Constantin Humă, controlor  vamal. Cei doi au fost prezentaţi sâmbătă seară la Tribunalul Suceava, iar magistraţii au acceptat măsura solicitată de procurori doar pentru conducătorul auto, în cazul celuilalt decizia luată fiind aceea de interzicere a părăsirii localităţii. În aceste condiţii, cu o singură excepţie, toate personale vizate de dosar sunt cercetate în libertate.

Citeşte şi:

FOTO- VIDEO Capturi impresionante, ridicate de la casele vameşilor de la Stânca

Corneschi locuieşte în municipiul Botoşani, într-un cartier de case, iar procurorii i-au găsit ţigări ascunse într-o canistră, precum şi într-o cutie de detergent. Acesta avea ţigări inclusiv în maşina Vămii pe care o conducea şi care era parcată în faţa casei sale. Aceasta se află peste drum de vila în care locuiesc tatăl său, Ramiro şi fratele său, Cornel, cel din urmă angajat al unui serviciu secret.

Mai multe în ediţia tipărită Adevărul de luni. 

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite