Falsificatorul de carduri fugar a fost capturat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Asofronie ( 21 ani) se află în arestul Poliţiei alături de tovarăşul său cu care a montat dispozitivul de clonare a cardurilor de la bancomantul BRD.  Falsificatorul va fi prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Asofroniei este căutat de vineri de poliţişti.  Aseară a fost prins şi încătuşat.  Acesta şi prietenul său, Vasile Motorga (30 de ani), din Suceava, au fost surprinşi în flagrant când încercau să ridice dispozitiul montat la un bancomat BRD pentru a copia datele clienţilor.  Doar pe sucevean l-au prins atunci poliţiştii. Asofroniei a reuşit să scape cu fuga printre blocuri.

Dispozitiv de clonare a cardurilor montat la un bancomat BRD din Botoşani

De la început , identitatea sa era cunoscută. Prinderea sa a fost doar o chestiune de timp. „ Suspectul a fost reţinut în baza unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi va fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile", a declarat procuror Aurel Simion, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite