Directori de „ foarte bine” la conducerea şcolilor din judeţ. În topul bunilor manageri se află şi directoarea de la Dimăcheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petronela Zaharia(32 ani), directoarea şcolii din Dimăcheni acare a picat titularizarea şi suplinirea, a primit 86 de puncte de 100 la evaluarea activităţii profesionale desfăşurată anul trecut. Cu toate acestea, ea va pleca de la conducerea şcolii întrucât nu a obţinut catedra de franceză.

Un singur director de şcolară a primit calificativul „nesatisfăcător" iar altul „bine". Aceştia vor depune contestaţie şi vor fi reevaluaţi de Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Botoşani.

Citeşte şi:

Directoare de şcoală cu 3,67 la suplinire a fugit de evaluare

Restul, adică 148, au fost de 9 şi 10, susţin şefii din învăţământ care au apreciat activitatea depusă de directori în anul şcolar trecut. „ Aceştia s-a dovedit a fost buni manageri iar activitatea depusă în anul trecut a fost la standarde foarte bune", a spus Ada Macovei, inspector general IŞJ Botoşani.
Printre managerii de top se află şi Petronela Zaharia(32 ani), suplinitoarea de franceză cu nota 3,67 la suplinire. Aceasta nu va mai putea rămâne la conducerea şcolii din noul an şcolar întrucât nu a reuşt să obţină un post învăţământ după examenele din această vară. Conducerea IŞJ Botoşani îi caută înlocuitor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite