Directoare de şcoală cu 3,67 la suplinire a fugit de evaluare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petronela Zaharia ( 32 ani) , directoarea Şcolii Dimăcheni, nu s-a prezentat astăzi în faţa comisiei de evaluare. Analiza activităţii sale s-a făcut în lipsă. Conducerea IŞJ nu a făcut încă public rezultatul evaluării. Cu titularizare ratată şi 3,67 la suplinire, directoarea nu poate rămâne în sistem. Ca atare, nici director nu poate fi.

Petronela Zaharia trebuia să se prezinte astăzi la sediul Inspectoratului Şcolar Botoşani cu o autoevaluare a activităţii sale din ultimul an de când este director al Şcolii din Dimăcheni, numit prin delegaţi de inspectorul general şcolar. „ Nu s-a prezentat iar evaluarea a fost făcută în lipsă de membrii comisiei ", a spus Daniel Botezatu, inspector general adjunct IŞJ Botoşani.

Citeşte şi:

Director de şcoală cu 4,35 la titularizare

Directoarea, repetentă la titularizare, s-a făcut de râs şi la examenul de suplinire. A ştiut doar de 3,67!

Rezultatul nu a fost făcut încă public. Este greu de crezut că suplinitoarea de limbă franceză care a ratat titularizarea şi în acest an şi s-a făcut de râs la suplinire va fi menţinută în funcţia de director. Asta cu atât mai mult cu cât Zaharia nu a reuşit să ia măcar nota 5 la suplinire ca să rămână în învăţământ.

200 de directori ai şcolilor din mediul rural au fost evaluaţi în cursul acestei zile. Cei care nu şi-au făcut treaba în cursul anului trecut pleacă acasă. Consiliul de Administraţie al IŞJ va decide acest lucru.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite