Directoarea, repetentă la titularizare, s-a făcut de râs şi la examenul de suplinire. A ştiut doar de 3,67!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petronela Zaharia îşi pregăteşte bagajele pentru plecarea din Învăţământ. Nu va mai putea preda din toamnă limbile străine la Şcoala din Dimăcheni şi nici director nu va mai fi.

După ce a ratat titularizarea cu nota 4,35, Petronela Zaharia ( 32 ani) a picat şi examenul care îi asigura postul de profesor suplinitor de limbă franceză la Şcoala din Dimăcheni pe care o conduce de toamna trecută, prin decizia Inspectoratului Şcolar Botoşani.

Citeşte şi:

Director de şcoală cu 4,35 la titularizare

EXCLUSIV: Încă o directoare de şcoală, repetentă la titularizare

Directoarea a ştiut de această dată doar de 3,67 şi va trebui să spună adio meseriei de dascăl, după şapte ani de carieră şi cinci examene de titularizare ratate. „ Cu media 3,67 ,obţinută la suplinire, nu poate ocupa un post şi nu se va putea întoarce la catedră în toamnă. Avea nevoie măcar de nota cinci", a spus Daniel Cojocaru, inspector resurse umane IŞJ Botoşani.

36 ade contestaţii au fost depuse astăzi la Colegiul Laurian. Datele vor fi centralizate după ora 17.00, iar inspectorii şcolari nu ştiu dacă directoarea repetentă şi la suplinire a cerut recorectarea tezei.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean îi caută înlocuitor. „ Nefiind profesor al şcolii, chiar şi suplinitor, nu va putea ocupa funcţia de director. Va trebui să căutăm un alt om până la începerea şcolii", a spus Ada Macovei , inspector general IŞJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite