Jack Spintecătorul de la Timişoara, eliberat înainte de termen din Penitenciarul Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Mândrilă, suspectul în cazul atacurilor de la Timişoara, a fost eliberat în luna decembrie a anului trecut din Penitenciarul Botoşani înainte de termen. El fusese încarcerat în 2001 pentru o tentativă de omor sâvârşită la Suceava.

A fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani şi şase luni, iar cea mai mare parte a făcut-o la Botoşani. În luna februarie a anului precedent a ajuns în comisia de eliberare condiţionată, primind la data respectivă o amânare pentru decembrie 2010, când s-a considerat că îndeplineşte toate condiţiile pentru a-şi recâştiga libertatea. „Este logic, dacă nu prezenta suficientă încredere, nu îndeplinea condiţiile pentru eliberarea condiţionată", a declarat subcomisarul Iulian Dărângă, purtător de cuvânt al Penitenciarului Botoşani.

Mândrilă a mai încercat să omoare o femeie cu probleme psihice acum 10 ani UPDATE

Mândrilă a ieşit astfel de după gratii cu exact 280 de zile înainte de data la care îi expira în mod normal pedeapsa. Aurel Mândrilă a recunoscut ieri că a înjunghiat trei femei la Timişoara. "Am suferit o decepţie în dragoste! Am fost înşelat! Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile", ar fi mărturisit agresorul poliţiştilor din Banat. El este suspectat şi de uciderea unei prostituate din acelaşi oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite