Ce fac botoşănenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unii tineri îşi ţin cu greu echilibrul pe gheaţă
Unii tineri îşi ţin cu greu echilibrul pe gheaţă

Iubitorii de patinaj sunt aşteptaţi pe ringul de gheaţă de la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă“. Patinoarul este deschis de la ora 9.00 până la 22.00.

Citiţi şi:

Distracţie maximă pe patinoarele din Braşov

Pentru o oră şi jumătate de patinaj, botoşănenii trebuie să scoată din buzunare 10 lei. Cei care nu au patine pot să închirieze echipamentul necesar de la Sala Polivalentă, contra sumei de 5 lei. Pentru ca patinajul să fie mai plăcut, organizatorii vor difuza muzică pentru cei prezenţi pe gheaţă. Botoşănenii se pot încălzi cu un pahar de vin fiert sau cu unul de ceai cumpărat de la chioşcurile din zonă.

Astăzi
Siluetă de invidiat la sala de fitness 
Botoşănenii pot scăpa de kilogramele în plus făcând fitness la Sala Polivalentă. Pentru a scăpa de grijile legate de aspectul fizic, Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă“ de pe Bulevardul Mihai Eminescu, oferă condiţiile şi aparatură care poate să-i mulţumească şi pe cei mai pretenţioşi clienţi. Pentru două ore de fitness trebuie să scoateţi din portofel 10 lei. De dotările sălii pot beneficia atât femeile, cât şi bărbaţii. Cei care vor să profite de toate aparatele disponibile la Sala Polivalentă, sunt aşteptaţi zilnic între orele 8.00 şi 22.00.

Sâmbătă
Tenis de masă la Club Shogun
ll  De la primele ore ale dimineţii şi până seara la ora 20.00, pasionaţii de tenis de masă sunt aşteptaţi la Shogun. Clubul este deschis zilnic pentru cei care doresc să-şi petreacă timpul într-un mod plăcut. Pentru doar 10 lei, botoşănenii pot închiria o masă de tenis pentru o oră. Pentru cei care vor să petreacă mai mult de trei ore la tenis de masă, clubul oferă şi reduceri.

Astăzi 
„Adevărul gol-goluţ“ la Unirea
Cinefilii sunt aşteptaţi vineri la orele 17.00 şi 19.00 pentru a viziona comedia „Adevărul gol-goluţ“. Personajele principale sunt interpretate de Katherine Heigl şi Gerard Butler. Un bilet costă 6 lei.

Duminică
Karaoke la Up Caffe
Botoşănenii au ocazia, sâmbătă după ora 21.00, să devină artişti pentru o seară. Up Caffe, situat în centru, îi aşteaptă pe amatorii de karaoke să-şi testeze calităţile vocale. Tinerii pot alege melodii de toate genurile.

Sâmbătă
Expoziţie de pictură
Botoşănenii sunt invitaţi la Galeriile de Artă „Ştefan Luchian“ pentru a admira o expoziţie de pictură cu 50 de lucrări ale artistului Corneliu Dumitriu. Expoziţia este deschisă între orele 9.00-17.00, iar intrarea este liberă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite