ŞOCANT: Zeci de victime ale pedofililor: Un bătrân de 80 de ani conduce în topul psihopaţilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

34 de copii au fost violaţi, supuşi la perversiuni sexuale ori  păcăliţi să întreţină relaţii sexuale numai în acest an. În topul pedofililor se află un bătrân de 80 de ani din localitatea Avrămeni acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de 13 ani şi a fost trimis în judecată luna trecută.

Citeşte şi:

Botoşani: Pedofilul din Ungureni a fost prins de poliţişti

Copiii siluiţi provin din familii nevoiaşe din mediul rural şi au vârste cuprinse între 6 şi 15 ani. Şi mai şocant este că majoritatea dintre victime sunt băieţi care au fost obligaţi să întreţină relaţii sexuale anale sau au fost supuşi la perversiuni sexuale de vecinii lor şi, în unele cazuri, chiar de rude.  Şi fetiţele cu vârste între 11 şi 13 ani sunt tot mai vânate de psihopaţii care îşi satisfac plăcerile sexuale distrugând vieţi.

Pedofil de 80 de ani, trimis în judecată

Un bătrân din localitatea Avrămeni conduce în topul pedofililor. Luna trecută, el a fost trimis  în judecată pentru că a întreţinut timp de un an relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani. Pedofilul-octogenar şi-ar putea petrece restul vieţii după gratii. „ Bătrânul o ademenea când mergea la şcoală, îi dădea câţiva lei şi o păcălea să întreţină relaţii sexuale cu el. Rezultatul medico-legal arată că bărbatul a deflorat-o pe fetiţă. Cercetările au început în vară  după ce fetiţa a depus plângere" a  declarat Raluca Stâncescu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni.

Băieţel de 6 ani, violat de vecinul de 15 ani!

La polul opus, se află un adolescent de 15 ani din localitatea Ungureni care a oligat un băieţel de 6 ani să întreţină relaţii sexuale anale cu el. Minorul-pedofil este trimis în judecată dar, cel mai probabil, va ajunge într-un centru de reeducare.

34 de dosare sunt înregistrate anul acesta la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Doar cinci pedofili au fost trimişi în judecată . Restul sunt liberi.

Află mai multe despre acest subiect, vineri în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite