Botoşani: Pedofilul din Ungureni a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Pedofilul a fost încarcerat
Botoşani: Pedofilul a fost încarcerat

 Constantin Axinte ( 37 de ani) va sta patru ani după gratii după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 11 ani.  Poliţiştii îl căutau pe pedofilul-fugar de un an.

Pedofilul a fost prins aseară în localitatea Ungureni şi dus direct la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani. Judecătoria Săveni l-a condamnat defintiv la 4 ani de închisoare pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor. Înainte de eliberarea mandatului, pedofilul s-a făcut nevăzut.

De un an, fugarul este căutat de poliţişti. Oamenii legii l-au ridicat din casa unde, acum un an,  a nenorocit un băiat de 11 ani pe care l-a convins să întreţină relaţii sexuale cu el. Surse din rândul anchetatorilor, susţin că pedofilul întreţinea relaţii sexuale şi cu mama minorului batjocorit.

 Orgiile aveau loc în casa unui localnic din Ungureni la care minorul şi pedofilul munceau cu ziua. Totul a ieşit la iveală când fratele pedofilului i-a găsit pe cei doi în pat şi a sunat la 112. În timpul audierilor, minorul a susţinut că a întreţinut de bună voie relaţii sexuale cu bărbatul de 37 de ani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite