Botoşani: Cerasela Mihovici a trecut cu bine de transplantul pulmonar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 20 de ani a primit plămâni sănătoşi. Operaţia a decurs bine dar Cerasela Mihovici va mai rămâne sub supravegherea medicilor din Viena.

Prin intermediul unui voluntar al asociaţiei, aflat la Viena, am aflat că Cerasela se simte bine, a reuşit să se ridice şi începe recuperarea. Mama sa ne-a spus că este mult mai frumoasă acum şi fericită. Detalii despre operaţie încă nu avem. Tot ce ştim este că a decurs bine " a spus Oana Gheorghiu, unul dintre fondatorii Asociaţiei „Salvează Vieţi" care a fost mereu alături de Cerasela şi familia sa şi a ajutat-o să ajungă la clinica de Viena.

Citeşte şi:

Botoşani: Cerasela îşi alină suferinţa cu rugăciuni

Botoşani: Ministerul Sănătăţii a virat cei 120.000 de euro ca o tânără de 19 ani să poată respira! Cerasela este pe lista activă iar operaţia este aşteptată de la o zi la alta!

Botoşani: Viaţa Ceraselei Mihovici atârnă de factura la lumină

Transplantul de plămâni a fost realizat cu puţin timp înainte de miezul nopţii după un şir întreg de analize medicale. Operaţia a fost realizată Lilla Hatos-Agyi, coordonatorul programului de transplant de plămâni din cadrul spitalului vienez şi profesorul doctor Walter Klepetko, cunoscut pentru numărul mare de intervenţii chirugicale de acest gen.

Alături de Cerasela se află mama sa, Alexandrina Mihovici, care a aşteptat cu sufletul la gură finalizarea intervenţiei care costă 120.000 de euro.

Tânără va rămâne sub supraveggherea medicilor cel puţin o lună.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite