Botoşani: Ministerul Sănătăţii a virat cei 120.000 de euro ca o tânără de 19 ani să poată respira! Cerasela este pe lista activă iar operaţia este aşteptată de la o zi la alta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Un avion o va transporta pe Cerasela Mihovici, o tânără de 19 ani din Botoşani,  la Universitatea de Medicină din Viena imediat ce se va găsi un donator compatibil.

Citeşte şi:

Botoşani: Ochi salvat cu 9000 de euro!

Cerasela Mihovici are 19 ani şi suferă de fibroză idiopatică, o afecţiune pulmonară extrem de gravă care o împiedică să respire normal. Plămânii tinerei cedează de la o zi la alta şi funcţionează acum doar la 13% din capacitatea normală.

image

Viaţa Ceraselei Mihovici atârnă de factura la lumină (CAMPANIE)

Tânără se află pe lista activă adică este prioritatea numărul 1 în acest moment. Imediat după ce medicii austrieci vor găsi un donator, Cerasela va fi dusă pe aeroportul Salcea din Suceava cu ambulanţa şi preluată de aici cu un avion al clinicii. Acest lucru se poate întâmpla de la o clipă la alta iar Cerasela şi-a făcut deja bagajele fiind pregătită de plecare în orice moment. După această operaţie, Cerasela va reveni la viaţa normală.

Aşa arăta Cerasela înainte de a se îmbolnăvi:

image

Adevărul a susţinut-o pe Cerasela printr-o amplă campanie:

Botoşani: Cerasela, un model în ochii tuturor (CAMPANIE)

Botoşani: Cerasela îşi alină suferinţa cu rugăciuni

Cerasela va primi suma care-i va salva viaţa

Transmite încurajări Ceraselei pe botosani@adevarul.ro sau botosani.adevarul.ro. Toate mesajele vor ajunge la tânără înainte de operaţie!

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite