Botoşani: Ucigaşul fetiţei de 10 ani a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a fost dispusă  arestarea preventivă pentru 15 zile pentru Adrian Amurăriţei, minorul de 15 ani din Ştiubieni care şi-a ucis vecina în drum spre biserică

Magistraţii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani au stabilit că minorul a ştiut ce face atunci când a ucis-o pe Ştefania Balan şi au eliberat mandat de arestare preventivă pentru omor calificat. ,, Minorul a afost audiat în prezenţa mamei sale apoi dus în faţa completului de judecată unde şi-a recunoscut cu seninătate fapta.

image

,, Nu avea nicio remuşcare şi nu a reacţionat în vreun fel când a aflat că va fi arestat" a declarat Aurel Simion, procuror Parchetul de pe lângă tribunalul Botoşani.

Mama minorului crede că locul lui Adrian este la spital şi nu după gratii. Femeia a plâns când a aflat decizia magistraţilor. ( foto jos)

image

Copilă de 10 ani ucisă cu un cuţit în drum spre Biserică (FOTO şi VIDEO)

Adrian Amurăriţei( 15 ani) a fost dus sub escortă în arestul Ijp Botoşani. ,, Fiind vorba despre un minor, mandatul de arestare preventivă se poate prelungi de la 90 şa 180 de zile după care va fi dus la judecată" a mai spus procurorul.

Minorul este acuzat de omor calificat şi riscă de la 7 la 12 ani de închisoare. El este bolnav psihic şi a fost internat de 9 ori la Psihiatrie. Legiştii au stabilit că  a avut discernământ atunci când i-a băgat cuţitul în piept fetiţei de 10 ani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite