Botoşani: Procurorii nu au stabilit încă autorul crimei de la Lunca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi martorii crimei de la Lunca au declarat că autorul este tatăl Mihaelei Iordache, Ioan Iordache, procurorii nu au finalizat încă ancheta şi se feresc în a desemna autorul crimei.

Botoşani: Şi-a omorât propia fiică

Ei au ridicat cuţitul cu care au fost înjunghiate cele trei persoane şi aşteaptă acum rezultatul probelor prelevate de pe el.

"Se aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauza morţii. În urma acestui rezultat vom putea spune cu exactitate dacă tatăl este cel vinovat pentru moartea fetei. Agresorul este în prezent internat la Spitalul de Psihiatrie pentru expertiză psihiatrică. Astfel se va şti şi dacă a avut şi discernământ", a declarat procurorul Dumitru Croitoru.

Celelalte două victime ale lui Ioan Iordache, care au scăpat cu viaţă sunt acum pe secţia de Reanimare şi terapie Intensivă a Spitalului Judeţean. Cei doi membri ai familiei Muscaliuc au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor de unde au fost băgaţi imediat în operaţie.

"Unul din pacienţi a fost operat pentru o plagă înjunghiată la stomac, iar celălat pentru o plagă înjunghiată la nivelul intestinului subţire. Ambii au fost operaţi, sunt stabilizaţi în prezent, însă în continuare sunt menţinuţi pe reanimare pentru a fi monitorizaţi îndeaproape", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean, Mihaela Miler.

Cel mai probabil, Ioan Iordache va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor prin imprudenţă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite