Botoşani: Preţul căldurii la iarnă va rămâne neschimbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a dat asigurări botoşănenilor care depind de sistemul centralizat de termoficare că în această iarnă facturile la caldură nu vor fi mai mari faţă de anlul trecut. Mai mult, familiile cu venituri mici vor primi din nou subvenţii pentru căldură.

Primarul Cătălin Flutur a anunţat că o primă tranşă pentru subveţionarea căldurii a fost trimisă deja la Botoşani  urmînd ca în lunile umrătoare să fie viraţi şi restul de bani.

Citeşte şi:

Proprietarii de centrale termice trebuie să plătească şi la Termica!

" Nu ştim exact cât vom primi, dar  în această lună cu siguraţă vor veni între 800 şi un million de lei. Este bine să se ştie că subvenţia pe care o dă statul pentru energie termica nu a fost scoasă. Mai mult pentru investiţii în sitem aşteptăm să primim alţi bani de la Guvern. ", a spus primarul Flutur.

În Botoşani au mai rămas branşate la Termica un număr de 13.000 de apartamente. Primarul municipiului susţine că numărul beneficiarilor  care vor lua subveţii pentru căldură va creşte în acest an întrucât au fost mărite plafoanele prin care se va acorda acest ajutor. 

Pentru un apartament cu două camere preţul mediu la căldură  va fi de 250 de lei, iar pentru patru camera 350 de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite