Botoşani: Mesajele fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mădălina Manole avea mii de fani la Botoşani şi Dorohoi. Vestea morţii a lăsat un gol în inimile tuturor care au crescut cu muzica ei

CITIŢI ŞI:

Biserica Ortodoxă: Cei care se sinucid refuză Raiul!

A cântat cu Mădălina Manole, cea care i-a marcat începuturile în muzică

"Era o persoană foarte caldă. S-a fotografiat cu toţi copiii şi ne-a dat tuturor autografe. M-au impresionat simplitatea şi optimismul ei. A cântat 2 ore live aşa cum puţini artişti ar putea" -Paul Ciprian Mihai, coordonatorul Grupului vocal" Voces" Dorohoi( foto jos)

O mare pierdere a lumii artistice. O voce de neegalat şi un suflet sensibil. Am cunoscut-o când avea 21 de ani şi a particpat la un turneu în 20 de localităţi din Moldova. Ştiam că va deveni o stea a muzicii uşoare"- Ion Ilie, director Centrul de Creaţie Botoşani.

Am întîlnit-o la Dorohoi când a cântat la festival. M-a impresionat prin talentul şi modestia ei"- Dorin Alexandrescu, primar Dorohoi.

„ Copilul avea 8 luni şi l-a lăsat la socrii săi din Botoşani ca să poată concerta. Părea fericită şi împlinită când a urcat pe scenă. Avea ochii în lacrimi când sala s-a ridicat în picioare şi a cântat cu ea. Nu ne vine să credem că nu mai este. Nu îmi vine să cred. Era atât de frumoasă şi plină de viaţă....A cântat în prima seară a festivalului şi deborda de energie. A dat autografe, a făcut fotografii. Suntem şocaţi" -Marcel Dupu, coorganizator Festivalul" Mărţişor Dorohoian" .

„Mădălina, te vom iubi mereu! „ -Adriana Bejan, fan Botoşani

„ Am iubit, am plâns, am fost fericită şi am suspinat pe muzica ta, Mădălina" - Ioana , fan

„ Sus la cer, îngerii să te vegheze"- Paul, Dorohoi

„ Dumnzeu să o odihnească în pace"- Mihai, Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite