Botoşani: (VIDEO) Mama celor trei copii arşi de vii este cercetată penal pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anca Motoc( 21 ani)riscă până la opt ani de închisoare şi decăderea din drepturile părinteşti.  Între timp, poliţiştii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru afla cum a murit cei băieţelul de 1,6 ani. În cazul fratelui său, legiştii au dat verdictul: intoxicare cu monixid de carbon.

Astăzi, poliţiştii au început cercetarea penală a Ancăi Motoc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Femeia este acuzată că şi-a lăsat cei trei copii nesupravegheaţi în casă şi a plecat la cules ciuperci. Ea este cercetată în libertate şi riscă până la opt ani de puşcărie pentru moartea celor doi copii şi mutilarea fetiţei de patru ani.

Vezi aici cum s-a întâmplat tragedia!

Rezultatele necropsie arată că băieţelul de 2,9 ani a murit din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Astăzi se va face şi necropsia în cazul băieţelul de 1,6 ani mort la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.Cei doi fraţi vor fi înmormântaţi, cel mai probabil joi, în cimitirul din localitatea Corni.

Între timp, fetiţa de patru ani rămâne internată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti cu arsuri de gradul IV pe 60% din suprafaţa coprului. Starea ei este stabilă.

Vezi aici ce spun specialiştii de la Protecţia Copilului referitor la acest caz:

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite