Botoşani: Ioan Diaconu: „Termica nu are bani pentru plata restanţelor către Apa Grup.”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ora 9.00, conducerile societăţilor Termica, Apa Grup şi reprezentanţii autorităţilor locale se vor întâlni pentru a găsi suluţii de deblocare a situaţiei create la Apa Grup care a fost lăsată de E.on fără curent electric. Directorul Ioan Diaconu susţine că Termica nu are resurse financiare pentru a plăti în umrătoarele 30 de zile o parte din facturile restante către Apa Grup.

Citeşte şi:

Termica a ascuns E.on faptul că nu va mai produce şi livrează energie electrică

Cu o oră înainte de începerea negocierilor între cei doi furnizori de utilităţi, directorul Ioan Diaconu a declarat că societatea de termoficare nu are bani pentru plata restanţelor către Apa Grup însă va propune mai multe soluţii care să deblocheze situaţia creată.

„Sub nicio formă nu avem banii necesari pentru plata datoriilor restante însă sunt convins că o să găsim o soluţie prin care E.on să reînceapă furnizarea energieie electrice către Apa Grup. Le vom propune celor de la Apa Grup să accepte bilete la ordin în valoare de 600.000 de lei. O altă soluţie ar fi ca primăria să plătească direct la E.on facturile la apă pe un an de zile pentru apa care ar urma să fie consumată de unităţile din subordinea consiliului local. Nu înţeleg de ce se face presiune pe Termica pentru că sunt şi alte unităţi care au datorii la Apa Grup." a declarat Ioan Diaconu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite