Botoşani: Termica a ascuns E.on faptul că nu va mai produce şi livrează energie electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea de termoficare a ascuns furnizorului de energie electrică faptul că nu va mai produce şi livra energie, după cum susţine preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani. Acesta este şi motivul pentru care E.ON Molodva a închis lumina la Apa Grup. Mâine dimineaţă are loc o şedinţă de urgenţă cu reprezentanţii furnizorilor de utilităţi.

Înţelegerea a fost ca Termica să producă energie pentru E.On Moldova în contul datoriei de cinci milione de lei pe care o are la Apa Grup. Numai că, la ultima întâlnire care a avut loc în urmă cu o săptămână, conducerea societăţii de termoficare  a ascuns faptul că nu va mai produce şi livra energie electrică către E.ON Moldova. Când a aflat cum stau lucrurile, E.On-ul a închis lumina la Apa Grup" a declarat Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani.

Vezi cum a rămas judeţul fără apă după ce lumina s-a închis la Apa Grup!

Mâine , conturile societăţii de termoficare ar putea fi  blocate din cauza datoriilor de peste cinci milioane de lei la apă. Înainte de punerea în executarea a ordinului judecătoresc, la Consiliul Judeţean Botoşani va avea loc o şedinţă de urgenţă cu reprezentanţii celor trei furnizori de utilităţi

"Întâlnirea este programată pentru ora 9.00. Dacă Termica se angajează să emită un bilet la ordin pentru  plata măcar un milion de lei din factura restanţă, Apa grup poate relua negocierile cu E.ON Moldova în vederea reluării furnizării energiei electrice. Este o situaţie de criză întrucât nu putem asigura la nesfârşit alimentarea cu apă a judeţului cu două generatoare" a declarat Mihai Tâbuleac, preşedinte CJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite