Botoşani: Fetiţa de 10 ani ucisă în drum spre biserică, jelită de tot satul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama Ştefaniei Balan a fost sedată de medici ca să-şi poată conduce fetiţa pe ultimul drum. Fratele Ştefaniei este în stare de şoc.

Jale mare a fost ieri în localitatea Ştiubieni unde Ştefania Balan a fost condusă pe ultimul drum.  Marcaţi de soarta fetiţei de 10 ani, ucisă acum o săptămână când mergea la biserică împreună cu fratele ei, sătenii din localitatea Ştiubieni s-au alăturat familie care este distrusă de tragedie. Cei trei fraţi ai mari ai copilei , aflaţi la muncă în străinătate, au venit acasă ca să îşi vadă surioara pentru ultima dată.  Cu toţii au dus-o pe Fănuţa la groapă,, Dacă aş putea mi-aş da viaţă să îmi aduc fetiţa înapoi", a spus Tudor Bălan, tatăl Ştefaniei. Principalul martor al crimei, Florin Balan( 12 ani) , fratele fetiţei, este încă în stare de şoc.

Copilă de 10 ani ucisă cu un cuţit în drum spre Biserică (FOTO şi VIDEO)

 După terminarea funeraliilor, băiatul ,care a încercat să îşi readucă la viaţă surioara prin respiraţiei gură la gură, a plâns pe mormântul copilei,, A apărut în faţa noastră şi, fără un cuvânt, a înjunghiat-o pe Fănuţa. Am crezut că o pot salva" a spus băiatul. Vineri,  adolescentul de 15 ani acuzat de crimă a ajuns în faţa comisiei de expertiză de la Medicină Legală. În faţa procurorilor, Adrian Amurărăriţei şi-a recunoscut fapta pe care acum o regretă. Soarta sa va fi deciză de psihologi şi psihiatri carevor trebui să stabilească dacă minorul, bolnav psihic, a ştiut ce face când a ucis-o pe copilă. Dacă se va stabili că a avut a comis omorul cu discernământ, Adrian Amurăriţei va sta 15 ani dupa gratii.

Duminica trecută, fetiţa şi fratele ei mergeau spre biserica din sat. În drum le-a ieşit vecinul lor care, fără vreun cuvânt, a băgat cuţitul în pieptul fetiţei. Lama briceagului ,pe care adolsecentul de 15 ani îl purta mereu la el, i-a atins plămânul fetiţei de 10 ani care a murit în câteva secunde din cauza hemoragiei interne. Strigătele disperate ale fratelui au adunat sătenii. Nicimeni nu a mai putu să o salveze pe fetiţa care  urma să termine clasa a IV a .

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite