Botoşani: EXCLUSIV! Universitatea „Spiru Haret” ţine la secret data organizării examenului de licenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de la Spriu Haret care ar trebui să repete licenţa nu ştiu absolut nimic despre data când va fi organizat examenul. Mai grav este că nici reprezentanţii din Botoşani ai universităţii nu ştiu mare lucru.

Ministerul Educaţiei a condiţionat Universitatea "Spiru Haret" să organizarea un nou examen de licenţă în această lună pentru absolvenţii formelor de învăţământ ID şi FR care au dat deja licenţa în sesiunile din anii 2008-2009 şi februarie 2010. După cum se ştie, Ministerul Educaţiei nu recunoaşte diplomele de licenţă emise absolvenţilor de la  ID  care au susţinut examenul în 2008, 2009 şi februareie 2010.

La începutul lunii august, conducerea universtăţii anunţa pe site-ul instituţiei că examenul de licneţă va fi organizat în perioada 15-30 septembrie, adică începând de săptâmâna viitoare.  Cu toate acestea, nici până la această oră,  nimeni de la Centrul Teritorial de Studii nu ştie când , unde şi cum va fi organizat examenul de licenţă.

Citeşte şi:

Absolvenţii de la Spiru Haret, obligaţi să repete licenţa

Reprezentanţii Universităţii Spiru Haret au confirmat amânarea examenului de licenţă

 „Eu nu am nicio competenţă să vorbesc despre acest examen. Mă ocup doar de partea administrativă. Până acum am preluat cererile de reînscriere la examenul de licenţă . Deocamdată nu s-a stabilit când va avea loc licenţa. Dacă se ştia cu exactitate am fi fost şi noi anunţaţi pentru a pregăti sălile de examinare. Nici pe site-ul univerisităţii nu apare nimic nou. Ştiu că de la minister s-a dat o perioadă de patru ani în care absolvenţii trebuie să-şi rezolve această problemă. Probabil vor fi anunţaţi. "  a declarat Rodica Egner, directorul Centrului de Studii Botoşani.

Doar la Botoşani sunt  2000 de absolvenţi de la Spiru Haret care vor trebui să  susţină din nou examenul de licenţă. O parte  dintre ei  ameninţă că vor acţiona în judecată Universitatea Spiru Haret. „Este bătaie de joc. Săptămâna viitoare ar trebui să avem examen şi încă nu am fost anunţaţi când şi unde va avea loc examenul.  Am sunat la Bucureşti şi mi-au dat un număr de telefon de la Braşov  la care să sun pentru a afla amănunte legate de licenţă. De dimineaţă sună ocupat continuu. „ a declarat Anca Munteanu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite