Botoşani: Absolvenţii de la Spiru Haret, obligaţi să repete licenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această situaţie se află promoţiile din 2008, 2009 şi februarie 2010

Toţi studenţii care au absolvit în ultimii doi ani una din facultăţile de la Spiru Haret au fost înştiinţaţi de conducerea universităţii particulare că trebuie să mai dea odată examenul de licenţă. Potrivit unor foşti absolvenţi de la Spiru Haret, examenul de licenţă se va suţine luna viitoare şi nu se va mai plăti. Cei care se află în această situaţie au primit emai-luri de la univeritate prin care erau anunţaţi că vor trebui să mai dea odată  licenţa.

Învăţătorii cu diplomă de la „Spiru Haret”, obligaţi să dea înapoi salariile!

Acest lucru s-ar datora neînţelegerilor dintre Universitatea Spiru Haret şi Ministerul Educaţieie, apărute în urmă cu un an, când mai multe facultăţi au fost declarate că funcţionează ilegal şic ă diplomele nu vor fi recunoscute. La Botoşani sunt câteva sute de absolvenţi care vor trebui să repete examentul de licenţă. Luna trecută, studenţii de la drept s-au prezentat să susţină examenul d elicenţă însă nu au fost primiţi în sală cu toate că au achitat taxa de 500 de lei.

IMPORTANT: Vezi AICI lista cu facultăţile la care licenţa va trebui repetată.

UPDATE: Doar în Botoşani sunt peste 2000 de absolvenţi care vor trebui să repete examentul de licenţă. Examenul se va desfăşura în perioada 15-30 septembrie. Din totalul specializărilor care se predau şi la Centrul de Studii „Spiru Haret” Botoşani,  doar cinci sunt fără probleme şi anume cele de Limba Română, Marketing, Contabilitate, Istorie şi Finanţe-Bănci.

Citiţi amănunte mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite