Botoşani: Dramele victimelor terorizate de arestatul cu HIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Părinţii Irinei Huţanu se tem de fostul ginere
Botoşani: Părinţii Irinei Huţanu se tem de fostul ginere

Victimele lui Valentin C. şi-au schimbat numele iar unele dintre ele au fugit din ţară. Moartea Irinei Huţanu le-a răscolit femeilor cele mai negre amintiri legate de chinurile la care au fost supuse de bărbatul de 39 de ani.

Valentin C.  se află în arestul Poliţiei de o săptămână după ce magistraţii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile. Chiar şi aşa victimele sale nu se simt în siguranţă.

Botoşani: Bărbatul care şi-a ucis soţia infestând-o cu HIV rămâne în arestul Poliţiei

Numai în Botoşani sunt trei familii distruse de bărbatul de 39 ani care le-a transformat viaţa într-un calvar. Poveştile lor sunt de-a dreptul terifiante şi vorbesc de răpiri, mutilări, violenţă şi ameninţări cu moartea. Numai numele bărbatului îi fac să tremure iar viaţa şi-o duc mai departe privind mereu în spatele lor. Victimele lui Valentin C. şi-au schimbat numele, au plecat din ţară sau nu au mai ieşit din casă de ani de zile.

Botoşani: Bărbatul care şi-a omorât soţia cu Sida a premeditat totul

 Mutilată pe viaţă în 2004, fosta soţie a lui Valentin C. şi-a schimbat numele şi locuieşte în străinătate.  Acidul i-a ars jumătate de faţă şi i-a topit părul din cap. În ultimii şase ani, femeia a suportat zeci de operaţii plastice ca să redevină om. Femeia a făcut  transplaturi de piele şi implanturi de păr la clinici din Germania, Austria şi Italia. Apropiaţii familiei susţin că fata,  care a trăit un an sub acelaşi acoperiş cu bărbatul acuzat şi-a ucis ultima nevastă după ce a infestat-o cu HIV, nu vrea să se întoarcă vreodată în ţară de frica acestuia.

Botoşani: Femeia ucisă de Sida era sănătoasă tun în acte: Medicii de familie şi laboranţii, anchetaţi pentru fals!

În aceeaşi teroare trăiesc acum şi părinţii Irinei Huţanu, ultima soţie a suspectului care a murit de SIDA. Oamenii se tem atât pentru viaţa lor cât şi pentru cea a Irinucăi, nepoţica lor de şase luni. „ Ne temem că vine peste noi noapte în casă ne dă foc sau ne omoară pe toţi. A dat foc la toate coroanele de pe mormântul Irinei.  Nu mai avem linişte. Soţia tresare la cel mai mic zgomot. Este un monstru care ne-a distrus viaţa" a spus Mihai Huţanu, fostul socru al suspectului care a făcut o plângere luna trecută împotriva lui Valentin C. pentru violare de domiciliu.

Află mai multe despre dramele victimelor, joi în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite