Botoşani: Doctoriţa arestată pentru şpăgi, suspendată din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu este exclus ca mediul Liliana Teodoriu îşi piardă contractul cu Casa Judeţeană de Pensii,  spun şefii săi care aşteaptă rezultatele anchetei demarată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Comisia de disciplină din cadrul Casei Judeţene de Pensii se întruneşte mâine dimineaţă pentru a analiza cazul doctoriţei Liliana Teodoriu, arestată preventiv pentru luare de mită în formă continuată. „ Mâine i se va suspenda contractul de muncă. Nu este exclus să desfacem contractul, ulterior, în funcţie de rezultatul anchetei", a spus Ştefan Dodiţă, director Casa Judeţeană de Pensii Botoşani.

Botoşani: Doctoriţa şpăgară a fost arestată

Locul doctoriţei va fi luat până la sfârşitul săptămânii de un alt medic care va relua activitatea de evaluare a capacităţii de muncă a pensionarilor şi bolnavilor din Botoşani. „ Cabinetul va fi deschis până la sfârşitul săptămânii. Aşteptăm ca procurorii să ne predea dosarele ridicate în timpul percheziţiei", a mai spus şeful Casei de Pensii.

Doctoriţă şpăgară, cu 100.000 de euro din pensionări

Între timp, avocaţii doctoriţei încearcă eliberarea Lilianei Teodoriu sub control judiciar. „ De cauţiune nu mai poate fi vorba pentru că i s-a pus sechestru pe toată averea şi i-au fost confiscaţi banii. Vom demara procedura cât mai rapid pentru că ,clienta mea este foarte bolnavă şi suferă de un handicap sever şi nu suportă detenţia",  a spus Ioan Sălăvăstru, avocatul medicului Liliana Teodoriu.

"Handicapul sever de care suferă doamna doctor este psoriazis. Nu ştiu însă dacă încasează indemnizaţie pentru boală pe lângă salariul de la Casa Pensiilor" a spus Ştefan Dodiţă, director Casa de Pensii Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite