Botoşani: Criminalul cu foarfeca, spaima cartierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Locuitorii din blocul de pe strada Prieteniei în care miercuri noapte un adolescent de 15 ani l-a ucis pe iubitul surorii sale cu o foarfecă s-au plâns că de luni bune erau terorizaţi de scandalurile produse în apartamentul cu pricina. Oamenii povestesc că stăteau baricadaţi în propriile case.

„Mi-am pus uşă metalică şi nu mai ieşeam din casă pentru că-mi era frică. Când am aflat de crimă, mi s-a făcut rău. Am auzit răcnete dar nu e prima dată când fac aşa. Poate dacă era anunţată din timp poliţia nu se mai ajungea aici“, a spus Maria Filip, unul dintre vecini.

Oamenii spun că au ascultat neputincioşi ecourile crimei. „Se auzeau ţipetele, pe la miezul nopţii. O femeie a răcnit «Săriţi că mă omoară!» S-a auzit şi un geam spart. Dimineaţă am aflat că l-a omorât pe un băiat“, povesteşte Teodora Aramă, o altă vecină. Andrei Miron, adolescentul de 15 ani care a comis fapta se află acum internat la Psihiatrie, iar medicii încearcă să determine dacă acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Tânărul este acuzat că i-a înfipt o foarfecă în piept lui Romel Cojocariu (19 ani), pe motiv că a bătut-o pe sora lui, Adelina Miron. Dacă specialiştii vor stabili că Andrei este răspunzător pentru faptele sale, el riscă să-şi petreacă următorii 10 ani după gratii. Dacă, din contra, se va stabili că este bolnav psihic, el va rămâne internat într-un sanatoriu.

Citeşte şi Constanţa: A încercat să-şi ucidă concubina, apoi a continuat să bea

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite