Botoşani: Copila mutilată pe viaţă, luată în grija statului: Mama sa riscă puşcăria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Fetiţa de patru ani ,care a supravieţuit incendiului de acum două săptămâni de la Corni în urma căruia fraţii săi au murit, va fi externată zilele acestea. Copila a suferit mai multe operaţii dar va rămâne mutilată pe viaţă din cauza arsurilor care i-au distrus trupul.  

 Fetiţa a suferit arsuri de gradul III şi IV pe 60% din suprafaţa corpului iar medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti au supus-o la mai multe intervenţii chirugicale şi transplant de piele.

Starea ei este stabilă dar va mai avea nevoie de noi intervenţii chirugicale dar şi de consiliere psihologică mai ales că şi-a văzut fraţii arşi de vii,  susţin medicii care iau în calcul externarea micuţei în această săptămână.

Fetiţa va fi internată la Centrul de Primire a Minorului în Regim de Urgenţă  după care va fi transferata într-un centrul de plasament.  Angajaţii de la Protecţia Copilului au efectuat o anchetă socială şi au stablit că micuţa nu poate fi încredinţată mamei sale care este  acuzată de uciderea din culpă a celor doi copii de 1,6 şi, respectiv,2,9 ani. Anca Motoc( 22ani) este cercetată în libertate dar riscă ani grei de puşcărie pentru că şi-a lăsat copiii nesupravegheaţă în casă şi a plecat la pădure după ciuperci.

Vezi aici cum s-a întâmplat tragedia şi cum au murit copilaşii!

 Ancheta poliţiştilor nu a fost finalizată.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite