UPDATE: Un curcubeu în culorile României i-a spus lui Ovi că va câştiga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 „Fă-ne să fim şi mai mândri că eşti de-al nostru!", „Sunteţi cei mai buni!", „Botoşaniul e cu voi!" - sunt câteva dintre mesajele transmise de botoşăneni lui Ovi şi Paula Seling.

Cum s-a prezentat România la Eurovision, din 1994 până în 2010

Ora 15.20: Mama lui Ovi mărturiseşte că stă zi şi noapte pe internet şi citeşte fiecare articol şi comentariu apărut despre fiul ei şi Paula Seling.

„Citisem acum nişte comentarii şi mi-au dau lacrimile. Sunt nişte fani, persoane necunoscute, care spun că au emoţii pentru ei. Vă daţi seama cum mă simt eu, mama lui?", a spus Ana Cernăuţeanu.

Ora 14.50: Astăzi, Ovidiu şi-a mai liniştit mama, copleşită de emoţii, spunându-i  că i-a apărut un curcubeu în culorile României, în timp ce se plimba pe străzile din Oslo şi ar vrea să creadă că acesta e un semn că diseară vor câştiga.

„Astăzi, după ultimele repetiţii Ovi îmi povestea că a ieşit cu Paula să se plimbe, acolo, în Oslo. A plouat la ei şi a ieşit soarele iar Ovidiu a văzut un curcubeu în culorile României. A început să plângă", a spus Ana Cernăuţeanu încrezătoare în aceste semne.

Mai mult decât atât, mama lui Ovi a spus că inclusiv ea a avut parte de un astfel de semn când s-a dus joi să aprindă o lumânare la Biserica Vovidenia din Botoşani. Ana Cenrăuţeanu povesteşte că în momentul în care a aprins lumânarea a început să audă vocea lui Ovi.

„Eram la biserică şi aprindeam o lumânare iar dintr-o dată se auzea melodia lui Ovi. Mă întrebam dacă mi se pare. Când colo era o doamnă, simplă, cu un radio şi la radio se auzea melodia „Playing With Fire". Am întrebat dacă ştie cine cântă şi mi-a spus: „Da, doamnă! Sunt Ovi şi Paula Seling". Cred că sunt semne şi ne rugăm la Bunul Dumnezeu să ia un loc bun", a dezvăluit Ana Cernăuţeanu.

Ora 14.00: În jurul orei 13.00, mama lui Ovi, Ana Cernăuţeanu a vorbit cu fiul ei, la telefon, acesta spunându-i că vor câştiga.

„Din ceea ce mi-a povestit el  este convins că vor lua locul I. Eu i-am spus că mie mi-e frică pentru că sunt foarte mulţi buni şi el mi-a zis: „Da, mamă...e într-adevăr un concurs puternic dar noi ne detaşăm total de ceea ce există acolo". E foarte încrezător în ceea ce vor face diseară şi e convins că vor câştiga. Ne rugăm şi noi la Dumnezeu să ia locul I", a spus emiţionată mama artistului.

Ora 13.00: Părinţii lui Ovi, Ana şi Constantin Cernăuţeanu, vor urmări Marea Finală a Eurovisionului, de acasă, din faţa televizorului.  Cei doi primesc felicitări şi mesaje de susţinere de la cunoştinţe şi vecinii din bloc.

„Am fost foarte emoţionaţi la semifinală. Soţia a trăit nişte emoţii puternice. Sperăm să obţină un loc bun. Am observat că toate lumea e emoţionată iar mesajele de susţinere vin din toate părţile", a spus Constantin Cernăuţeanu.

Tatăl artistului nu a reuşit să vorbească cu fiul său de când a trecut cu bine de semifinală şi a dorit să trasmită un mesaj lui Ovi, prin intermediul ziarului Adevărul de Aeară: „Mult succes şi Doamne ajută!" - este mesajul de susţinere transmis de părinţii lui Ovi.

Mai citiţi şi

Portret: Ovidiu Jacobsen - Artistul care i-a cucerit pe străini

Exclusiv: EurOVIsion, în meniul botoşănenilor

Ovi şi Paula Seling au inclus Botoşaniul în turneul de promovare a piesei "Playing With Fire"

În acestă seară, botoşăneanul Ovi se joacă cu focul împreună cu paula Seling, la Oslo, în Marea Finală Eurovision, transmisă pe TVR 1 şi TVR Internaţional. Botoşăneanul de la Eurovision va fi susţinut, de concetăţenii lui, din faţa micilor ecrane, dar şi de pe terasa Enjoy Pub, localul unde artistul a concertat de fiecare dată când s-a întors acasă.

„Ar fi un lucru extraordinar pentru România, pentru Botoşani ca cei doi să câştige Eurovisionul. Toată suflarea îi ţine pumnii şi nu cred că există cineva în Botoşani care să nu fie mândru şi să nu fi aflat că unul de-al nostru a ajuns la o competiţia atât de importantă", a spus Loredana Grigorescu, fan.

Fanii din Botoşani îi ţin pumnii şi speră ca piesa „Playing With Fire" cu care Ovi Cernăuţeanu intră în finală împreună cu Paula Seling, să fie cea câştigătoare.

„Sperăm ca numărul 19 să le poarte noroc. Au nevoie de susţinerea noastră şi la ce voce au, merită din plin să le fim alături", a spus Ana Crăciun, o susţinătoare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite