Ovi şi Paula vin să cânte în Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovi şi Paula au pornit cu dreptul la Eurovision
Ovi şi Paula au pornit cu dreptul la Eurovision

Artiştii vor concerta pe data de 1 aprilie în Enjoy Pub. Ovidiu Cernăuţeanu a prins şi Botoşaniul, oraşul său natal, în turneul de promovare a piesei „Playing With Fire“, sprijinit de Fundaţia Phoenix.

Ovi(diu) Cernăuţeanu şi Paula Seling, cei care au câştigat detaşat Selecţia Naţională Eurovision 2010, se vor opri săptămâna viitoare în Botoşani. În această perioadă, artiştii fac un turneu de promovare a piesei „Playing With Fire“ în mai multe ţări. Pentru că publicul botoşănean le-a fost alături la selecţia Eurovision, Ovidiu Cernăuţeanu a hotărât împreună cu Paula Seling să le mulţumească printr-un concert.

„Sunt foarte bucuros să mă reîntorc în Botoşani, mai ales după această performanţă de la Eurovision. Ştiu că am fost votaţi de mulţi botoşăneni şi acum e rândul nostru să-i răsplătim cu un mic concert. I-am povestit Paulei mult despre oraşul natal şi sunt convins că o să simtă ospitalitatea moldovenească din plin“, a spus Ovi.


Biletul costă 25 de lei


Fără păcăleală, finaliştii României la Eurovision vor cânta pe 1 aprilie în Enjoy Pub, începând cu ora 20.00. Biletele vor putea fi achiziţionate direct din local, preţul unui loc fiind de 25 de lei. Vocea lui Ovi a devenit prima oară cunoscută printre botoşăneni prin implicarea omului de afaceri Paul Onişa, deţinătorul localului Enjoy Pub, unde Ovidiu Cernăuţeanu a fost invitat să cânte în vara lui 2009 cu doi dintre membrii trupei Tabassco. „Sper să fie aceeaşi atmosferă care a fost la concertul de astă-vară, când am cântat împreună cu cei de la Tabassco“, a mai spus Ovi.


El face în aceste săptămâni un adevărat „tur de forţă“, alături de Paula. „Pregătirile sunt în toi. Vom avea un turneu foarte lung şi obositor. De la Kiev vom ajunge la Botoşani, iar apoi vom cânta la Bruxelles. În Botoşani vom susţine un concert live, cu două piane digitale“, a precizat cântăreţul. Patronul de la Enjoy Pub speră ca în vara acestui an să găzduiască un concert mai amplu al celor doi, la Botoşani, indiferent de rezultatul de la Oslo. „Plănuiesc un eveniment muzical în exclusivitate pentru botoşăneni“, a spus Paul Onişa.


Pregătesc un clip futurist


Tot în acest timp, cei care vor reprezenta România la finala Eurovision de pe 29 mai, din Oslo (Norvegia), sunt în toiul filmărilor pentru videoclipul piesei „Playing With Fire“. „Este primul meu clip şi sunt bucuros că avem o echipă de profesionişti, condusă de Edi Schneider. Sunt convins că în final va ieşi un videoclip foarte reuşit, având în vedere munca depusă la filmări şi mai ales scriptul futurist şi modern după care a fost construit clipul“, a completat compozitorul piesei „Playing With Fire“.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite