Călin Albuţ a plecat de la Gloria. Urmează să se decidă unde va juca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Gloriei Bistriţa, bistriţeanul Călin Albuţ, şi-a reziliat astăzi contractul pe care îl avea cu echipa oraşului şi  spune că într-o zi, două se va hotărî unde va merge

Goalkeeper-ul Gloriei a ajuns astăzi la o înţelegere cu Jean Pădureanu şi şi-a reziliat contractul urmând să se decidă în zilele următoare unde va juca în continuare. „Am 30 de ani, sunt la apogeul carierei, nu vreau să ajung să joc până la 40 de ani în Liga a II-a sau chiar mai jos", declara Albuţ în luna iulie într-un interviu acordat pentru ADS Bistriţa.

Călin Albuţ a dus Gloria în finala unei competiţii europene

Astăzi, Albuţ a declarat că nu s-a decis unde va merge în continuare fiind în discuţie cu mai multe echipe din Liga I. „Este o decizie destul de dificilă de luat pentru că aş vrea să pot juca nu să fiu rezervă. În trecut am avut discuţii cu Astra Ploieşti şi Rapid Bucureşti, dar acum vorbesc şi cu alte echipe. Ştiu că nu pot intra titular din prima, mai ales că a început deja campionatul, dar aş vrea totuşi să ajung să joc cât de repede", a declarat Albuţ pentru Adevărul de Bistriţa.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite